Punktlig, raskt og hyggelig

Om oss

Takstkonsulent1

Takstkonsulent1 enkeltmannsforetak. Daglig leder Kenneth Nymo Pettersen er en DNV sertifisert takstmann og medlem av Norges Takseringsforbund (NTF). Sertifiseringen er innenfor området Boligtaksering og omfatter: Verditakst, Tilstandsrapport, Boligsalgsrapport, Forhåndstakst, Byggelånsoppfølging og Reklamasjonsrapport.

 

Som medlem av Norges takseringsforbund, har firmaet den nødvendige byggtekniske kompetansen innenfor sitt sertifiseringsområde. I bunnen ligger ti år med praktisk erfaring i byggebransjen, og med utdanning som bygningstekniker, samt utdanningen gjennom Norges eiendomsakademi.

Krav til uavhengighet

Enhver takstmann i NTF er underlagt strenge krav til uavhengighet. Taksten er upåvirket av partsinteresser.

 

Taushetsplikt

Takstmenn tilsluttet NTF er vant til å omgås fortrolige opplysninger, og du kan være trygg på at informasjonen ikke tilflyter uvedkommende. Alle takstmenn i NTF har taushetsplikt, og i.hh.t. takstmannens instruks kan rapporter ikke leveres til andre enn oppdragsgiver.

 

Ti års erfaring fra byggebransjen med mesterbrev, utdannet byggtekniker og Takstmann. Medlem av mesterforbundet og NTF.

Våre tjenester

Hva vi gjør

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en grundig og detaljert beskrivelse av boligens tekniske og vedlikeholdsmessige tilstand.

Verdi- og lånetakst

Rapporten inneholder enkel beskrivelse av vedlikeholdet av boligen, dog uten at det er gjort grundige undersøkelse av den tekniske tilstanden.

Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapporten er i prinsippet en tilstandsrapport, men det blir spesielt lagt vekt på å vurdere de byggetekniske forholdene som er særlig relevante ved eierskifte.

Reklamasjonstakst

Reklamasjonsrapporten er i prinsippet en tilstandsrapport hvor oppdraget er å foreta en vurdering av reklamerte forhold ved eiendommen i forbindelse med eierskifte.

Forhåndstakst

Rapporten er i prinsippet en normal verditakst, men den gjelder en ikke-oppført bygning eller en ikke-oppført del av en bygning.

Energimerking

Vi kan utføre en enkel energimerking av alle typer boliger, dette er noe man kan bruke for å finne ut energibehovet til din bolig.

Byggelånsoppfølging

Verktøyet for byggelånsoppfølging er ideelt for rapportering av fremdrift og økonomi i større og mindre byggeprosjekter.

Vi verdsetter din bolig

Kontakt oss i dag

Vårt kontor

Kalleren 3

1712 Grålum

Foretaksregistrert

org. nr.: 998 140 188 MVA

 

Kenneth Nymo Pettersen

Byggtekniker og Takstmann

mob: +47 901 40 918

epost: kh@takstkonsulent1.no

Kontaktskjema